5 manieren om perfect haar te krijgen met Haarprotheses

Investeer in het juiste gereedschap.

Er zijn een miljoen en één tools die u kunnen helpen het meeste uit uw hairextensions te halen. Gelukkig zijn veel van deze tools ook geschikt voor andere doeleinden, wat betekent dat je geen nieuwe collectie hoeft te kopen alleen omdat je je haar laat groeien! Investeer in een kam met brede tanden om je haar te ontwarren, een krultang om je krullen te stylen, een kam met brede tanden om klitten te verwijderen en nog veel meer. Het kan ook helpen om te investeren in een paar haaraccessoires zoals haarclips, sjaals en hoofdbanden om je lokken meer persoonlijkheid te geven.

Haarprotheses

Was je haar niet te vaak.

Als u uw haar zo snel mogelijk wilt laten groeien, ontdoet regelmatig wassen uw haar van alle voedingsstoffen. Kies in plaats daarvan voor zachte shampoos en conditioners, gevolgd door een dagelijkse vochtinbrengende behandeling. Als je droog haar hebt, voeg dan een vochtinbrengende conditioner toe en gebruik één keer per week een vochtinbrengende spray. Voor het beste resultaat moet je je haar niet vaker dan eens per twee weken wassen. Als u uw haar toch te vaak wast, wees dan niet bang om een wash-and-go-behandeling te gebruiken. Als je haar uitgroeit, krijg je vaak klitten en knopen en daarom moet je die zo snel mogelijk tegengaan. Een beetje massage kan echt helpen om de ophopingen los te maken, net als het gebruik van een kam als je haar nat is.

Vermijd vochtigheid.

Het kan heerlijk aanvoelen om je haar te laten geuren en krullen bij het raam met behulp van een haardroger, maar langdurige blootstelling aan een hoge luchtvochtigheid kan leiden tot droog en breekbaar haar. Probeer in plaats daarvan je lokken zo droog mogelijk te houden, vooral als je ze aan het laten groeien bent. Als je je haar moet hydrateren, doe dat dan alleen als je uit de douche komt, want te veel vocht kan je haar dof maken. Gebruik geen zware crèmes of gels, want die kunnen je haar verzwaren en je haar nog moeilijker handelbaar maken.

Vermijd winderige omstandigheden.

Een briesje kan je haar ruw en nog droger dan normaal maken. Probeer uw haar zoveel mogelijk uit de wind te houden, zo behoudt het zijn natuurlijke vochtigheid. Als je van plan bent om buiten te zijn in een winderige omgeving, probeer je haar dan uit de weg te houden. Losse, gevlochten stijlen zijn ideaal, omdat ze helpen je haar te beschermen en klitten te verminderen, terwijl haarveren en borstels van everzwijnhaar ook goede opties zijn.

Gebruik hittebeschermers.

Hairextensions worden vaak met hitte behandeld om ze duurzamer en beter bestand tegen beschadiging te maken, maar als je ze laat uitgroeien, moet je echt hittebeschermers gebruiken. Hitte kan leiden tot breuk en gespleten haarpunten, en daarom moet je je haar beschermen. Een goede hittebeschermer geeft het haar glans, maakt het zachter en beschermt tegen beschadiging. Zoek naar producten die ceramiden en andere voedingsstoffen bevatten die je haarpunten versterken.

Neem een vitaminen- en supplementenregime.

Het kan gemakkelijk zijn om het belang van vitaminen en mineralen in je dieet te vergeten wanneer je je lokken laat groeien, maar ze zijn essentieel voor gezond haar. Zorg ervoor dat je een multivitamine neemt, evenals een dagelijkse multivitamine en probioticum. Je kunt ook B-vitamines, ijzer en zink nemen om eventuele schade te helpen herstellen. Overdrijf niet, want te veel van alles is slecht voor je, maar dit helpt je haar echt te versterken en te beschermen tegen beschadiging.

Ondersteun de groei met shampoos en conditioners.

Hairextensions worden behandeld met producten zoals serums en vochtinbrengende crèmes. Als je je haar laat uitgroeien, zorg er dan voor dat je deze ook gebruikt! Deze producten kunnen helpen om schade te verminderen, je haar te versterken en het makkelijker handelbaar te maken. Je hoeft ook geen zware producten te gebruiken, want zelfs budgetmerken bieden producten van topkwaliteit. Als je niet zeker weet wat je moet gebruiken, zoek dan shampoos en conditioners die boordevol vitaminen en mineralen zitten. Deze helpen echt om de groei te ondersteunen.

Borstel je haar niet te lang.

Haarborstels zijn een essentieel hulpmiddel bij het stylen, maar ze kunnen je haar ook beschadigen als je ze te vaak gebruikt. Het is het beste om een borstel pas te gebruiken als je haar ongeveer vijf minuten droog is. Dit zal helpen om de haarschubben te herstellen, die de bouwstenen van de groei zijn. Als je je haar toch te vaak borstelt, kies dan voor een borstel van zwijnenhaar. Deze zijn veel zachter voor je haar en laten een natuurlijke glans achter.

Wikkel zijden of satijnen linten rond je lokken om ze body te geven.

Hairextensions kunnen er een beetje te natuurlijk uitzien, maar een paar linten toevoegen is een geweldige manier om je lokken meer body en volume te geven. Dit verbergt eventuele knopen en beschermt je lokken tegen beschadiging. Het inwikkelen van je lokken kan zo simpel zijn als het knopen van een sjaaltje eromheen of zo uitgebreid als het knopen van linten om je hoofd. Je kunt zelfs haarbanden gebruiken om het inwikkelen te vergemakkelijken.

Dit zijn maar een paar manieren om perfect haar te krijgen met haarprotheses. Zoals je ziet, zijn er heel wat opties om je lokken te laten groeien, en het hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste hulpmiddelen, vitaminen en een paar trucjes in je mouw, kun je de best mogelijke resultaten krijgen.