Gezichtsbehandelingen in Schiedam om uw huid te verbeteren

Gezichtsbehandeling Schiedam

Reinigers verwijderen het vuil en de onzuiverheden van het gezicht. In de meeste gevallen zul je een cleanser gebruiken als je een huidprobleem hebt zoals acne of een puistje, maar je kunt het ook gebruiken als een vast onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Reinigers die micro-actieve ingrediënten bevatten, zoals enzymen of polyfenolen, zijn geweldig voor de gezondheid van je huid. Er zijn veel soorten reinigers. Let bij het kiezen op de ingrediënten en uw huidtype.

Als je een vette huid hebt, vermijd dan reinigers met schuimende eigenschappen, want die kunnen de vettigheid van je huid benadrukken. Zoek in plaats daarvan naar niet-schuimende reinigers die mild reinigen en je gezicht zacht en gehydrateerd achterlaten. Als je huid gevoelig is voor acne, zoek dan naar ingrediënten zoals salicylzuur die helpen om acne-veroorzakende bacteriën te verwijderen. Als je een gevoelige huid hebt, zoek dan naar ingrediënten als aloë vera en sheaboter die je huid kalmeren en voeden.

Masker

Nadat je je gezicht hebt gereinigd, kun je een masker aanbrengen. Een masker is een laagje kleverige substantie dat je op je gezicht aanbrengt en 15-30 minuten laat zitten. Maskeren is geweldig voor een doffe of droge huid die extra verzorging nodig heeft. Terwijl je onder de douche staat, kun je komkommer of aloë vera gebruiken om je gezicht te maskeren en het een subtiel verkoelend gevoel te geven.

Maskers kunnen van verschillende stoffen worden gemaakt. Sommige zijn bedoeld om specifieke huidproblemen zoals acne of zonneschade te behandelen. Velen zijn echter ontworpen voor uw huidtype en zoeken naar ingrediënten zoals komkommer, aloë vera, of lijnzaad die heilzaam zijn voor elk huidtype. Kies een masker dat bij uw huidtype past. U kunt het twee of drie dagen achter elkaar dragen.

Exfoliatie

Na een goede reiniging kun je een exfoliator aanbrengen. Exfoliators worden gebruikt om je poriën te reinigen en dode huidcellen af te voeren. Exfolianten zijn vooral nuttig als je een vette huid hebt. Ze kunnen ook worden gebruikt om een huid met acne te behandelen. Zoek naar ingrediënten zoals salicylzuur die puistjes voorkomen. Als u een scrub gebruikt, houd deze dan onder stromend water, zodat uw huid niet beschadigd raakt.

Als uw huid gevoelig is, zoek dan naar een scrub die geen ingrediënten bevat die te agressief zijn voor uw huid. U kunt ook kiezen voor een scrub met een zachte textuur. Ga bij het scrubben diep, maar wrijf niet te hard over uw huid, want dat kan uw huid beschadigen.

laatste stappen: vocht en zonnebrandcrème

Nadat je een masker en een scrub hebt aangebracht, kun je dit opvolgen met een vochtinbrengende crème en een zonnebrandcrème. Vochtinbrengers vullen de huid aan en herstellen het natuurlijke evenwicht door de huid te hydrateren. Ze zijn vooral nuttig als je een vette of droge huid hebt. Zoek naar ingrediënten zoals sheaboter, olijfolie en amandelolie die geschikt zijn voor alle huidtypes.

Zonnefilters beschermen uw huid tegen schadelijke UV-stralen en voorkomen vroegtijdige rimpels. Zoek naar breedspectrum zonnefilters die beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een gezichtsbehandeling in Schiedam, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een aantal van de beste gezichtsbehandelingen in Schiedam onder de loep genomen en zullen je helpen het meeste uit je tijd te halen. Ons artikel bevat tips over hoe u uw huid het beste kunt voorbereiden, wat u kunt verwachten tijdens uw behandeling, en de producten die u nodig zult hebben. Nu u weet wat u kunt verwachten, kunt u genieten van een betere huid en tegelijkertijd een beetje beweging binnenkrijgen.